Friday, January 14, 2011

i think i wanna share something. something that i think sweet :) ala. sukehati aku je lantak english ni. ekot je aa! 

hari ini aku p dating sama bopren aku! ala :( sekejap je aa! sbab hujan. eeiisshh! bagi kacau je lah! 

minte maaf lah ye. aku tukar fikiran. aku nak cakap bhsa KL lu. nnti bile aku dah takde mood nak cakap KL, aku cakap s'wak :) oh oh oh! 


abang haziq, can i please have u forever? insyaAllah 

pagi tadi aku bngun tido, tak ingat lah jam berapa?! bngun jer aku, bopren aku msg. die cakap "good morning sayang! i love u" ala~ tiap hari aku dpt msg cam tu. awwww ♥ sebelom aku p sekolah pun die akn cakap cam tu. LOL. (aku nak show off kjap) lepas tu bru ku p sekolah. semngat la weey! hari ni, hari sabtuday. hari remaja la. tp aku tak jalan jalan jual burit lagi mcam dulu. tkut aku cuci mate. kesian bopren aku. hihihi ;) setiap kali aku p jalan, aku p sama family ajerrr lah! so that aku jaga perangai aku. well. untuk menjadi GF yg terbaikkkkkkkkkkkkkk punye! 

2 comments:

  1. aww so sweet :)


    btw, gamba tu spycam kan ?

    ReplyDelete
  2. hello ismail putra. thank you :) gambar tu? hmm. i tak tahu gak. sbb i curi dlm internet. haha xD

    ReplyDelete